Baarmoederhealing

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

RITE OF THE WOMB (baarmoederhealing)
Onze baarmoeder is de plek waar de bron van onze vrouwelijke energie zich bevindt. Het is de plek waar we naar onze intuïtie kunnen luisteren, in onze vrouwelijke kracht kunnen komen en waar we leven creëren.

Tot 60 jaar geleden was het een zware tijd voor vrouwen. We zijn eeuwen lang gekleineerd, gekwetst, misbruikt, misschien zelfs verbrand of verdronken voor ons ‘vrouw-zijn’, en niet aangezien voor al het moois dat we zijn en bij ons dragen.

baarmoederhealing

Alles wat onze eerder generaties hebben meegemaakt en niet hebben geheeld, ligt nog in ons DNA opgeslagen, in het bijzonder in onze baarmoeder. Het is tijd dat wij dit als vrouwen gaan helen en loslaten, zodat wij weer volledig in onze vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en al deze pijn niet meer door hoeven te geven aan de volgende generatie!

Wij willen jou helpen om jouw Baarmoeder te helen. Zodat ook jij jezelf weer veilig mag gaan voelen in jouw Vrouw-zijn. Zodat je beter naar je intuïtie kunt gaan luisteren, en mag gaan tappen uit jouw vrouwelijke energie. Uiteraard met een flinke portie Anouk-en-Natasja-energie waardoor deze Healing diep en transformerend zal zijn!


HET RITUEEL
Het ritueel zal uitgevoerd worden door mij en mijn collega en Soulsister Anouk Dautzenberg. We zullen de baarmoederhealing in de wei, tussen onze helende paarden, gaan uitvoeren. Naast het ritueel, zullen we ook energetische Healing gaan geven. Dit is wat het jou kan brengen:

  • Oud trauma en angsten van jou en je voorouders wordt met liefde aangekeken en geheeld, zodat jij dit niet meer hoef te dragen.
  • Je vrouwelijke (Yin) energie krijgt weer de ruimte om te stromen, wat betekent dat je minder op je mannelijke (Yang) energie probeert te overleven.
  • Door in verbinding te komen met je baarmoeder en deze te helen, kom je automatisch meer in verbinding met je intuïtie.
  • Je bent in staat om zelfliefde beter te ontvangen en beter voor jezelf te zorgen
  • Je voelt je veilig(er) in jouw vrouwelijke energie en kunt deze krachtig en liefdevol uitdragen in jouw dagelijks leven.
    Je heelt niet alleen jezelf. Dankzij de Healing geef je deze pijnlijke stukken niet door aan de volgende generatie!

VOEL JE WELKOM
We organiseren het ritueel van baarmoederhealing op verschillende data. Uit respect voor dit bijzondere ritueel gaat deze enkel via de stille verkoop. Stuur een bericht via het contactformulier als je er graag een keer bij wilt zijn!  Je bent meer dan welkom om jezelf aan te sluiten bij een prachtige groep vrouwen die met elkaar dit mooie ritueel mogen ontvangen.

Tijd: 13:00 tot +- 16:00
Locatie: Your Inner Peace te Rilland

Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje tijdens deze bijzondere dag. Ook zullen onze dieren aanwezig zijn om jou te helpen helen waar nodig! Heb jij nog vragen over deze dag  of wil je je graag aanmelden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.