Cursus Energiewerk

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

SPELEN MET ENERGIE
Iedereen kan energie voelen, ook jij! Middels deze cursus Energiewerk laten we jou spelenderwijs kennis maken met energie. Dit is de perfecte plek om te beginnen als je op een veilige, maar leuke manier wilt proeven aan energiewerk en een aantal basistools wilt leren. Een kleine greep uit wat we tijdens deze cursus gaan doen:

  • Spelenderwijs kennis maken met energie
  • Kennis maken met Dierenenergie 
  • Afstemmen op elkaars energie 
  • Jezelf leren beschermen tegen energie 
  • Leren onderscheiden wat van jou is, en wat van mij is

Je hoeft geen voorkennis te hebben om aan deze cursus mee te doen, je bent meer dan welkom als jij vanbinnen voelt dat deze cursus voor jou is!

LET’S HAVE SOME FUN!

Deze cursus duurt twee dagen en vind plaats op de locatie van Your Inner Peace in Rilland. Deze dagen zijn uiteraard volledig verzorgd, inclusief huisgemaakte lunch!

Datum: 27&28 februari 2021
Tijd: 10:30 – 16:00
Investering:    €300,-

Vind jij het leuk om twee dagen lang plezier te maken met gelijkgestemden en op laagdrempelige wijze kennis te maken met Energie? Dan is deze cursus voor jou! Let op: er zijn maar 4 plekjes beschikbaar! Klik op de button hier onder om jouw ticket te bestellen: