Guidance Academy

De Guidance Academy is een plek voor mensen die wensen zich Intu├»tief en Spiritueel verder te gaan ontwikkelen. Inschrijving voor de opleiding “Energetisch Healer” is op dit moment gesloten. Heb je interesse in deze opleiding? Neem even contact op, wellicht kun je aansluiten bij de volgende editie!

Energetisch Healer voor Mens en DIer

Tijdens mijn werk als Spiritueel Coach met behulp van paarden, ben ik veel paarden tegen gekomen die met de fysieke en emotionele ballast van een coachee blijven lopen. Zij ondervinden fysieke klachten, verandering van gedrag zonder aanwijsbare reden, zijn neerslachtig, hebben een burn-out of zelfs een bore-out en/of zijn in zichzelf gekeerd. Dit geldt niet alleen voor paarden; ook andere dieren dragen de lasten van ons als mens en kunnen onze hulp goed gebruiken!

Ik vind het belangrijk om mensen te leren hoe ze  naar hun eigen dier kunnen luisteren en hoe ze hen energetisch kunnen ontladen. Zo zijn zij weer vrij van ballast en zit deze weer in zijn/haar eigen energie. Bovendien krijg je op deze manier een diepere verbinding met het dier en worden zij gehoord en gezien voor wie ze zijn. Het aller mooiste cadeau? Jouw dier zal een nog grotere vriend/vriendin van je worden!

Natuurlijk gaan we niet alleen met de dieren aan de slag. Ook mensen kun je energetisch ontladen middels energie. Tijdens deze lesdagen leer je dan ook niet alleen dieren te healen, maar leer je hoe je energiewerk op de mens toe kunt passen. We gaan hierbij ook aan de slag met ons eigen proces. Maar let wel: met 2 poten in de Zeeuwse klei!

Wanneer?

De huidige editie is 1 september 2020 van start gegaan. De nieuwe data voor 2021 volgt. Wil je graag bericht ontvangen zodra deze data bekend zijn? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Spiritualiteit

Ben jij intuïtief en hooggevoelig, en voel jij de behoefte om je verder te ontwikkelen? Wil jij meer kunnen betekenen voor Mens en Dier? Deze opleiding is voor jou! Je krijgt in 8 praktische lesdagen de belangrijkste tools, zodat jij Energetische Healing op een veilige en verantwoorde manier toe kunt passen in de praktijk. Voel jij dat deze opleiding op jouw lijf geschreven is? Neem contact op! Dan plannen we een bel afspraak in om te kijken of er een fijne klik is.