Healing voor paarden

Met behulp van universele levensenergie geef ik energetische healings aan paarden. Een healing kan helpen om blokkades bij paarden op te heffen, waardoor er veranderingen op zowel fysiek als geestelijk niveau plaats kunnen vinden en klachten vaak verminderen of verdwijnen.

Een healing kan helend werken voor een paard met een fysieke klacht of met een probleem in het gedrag

Belangrijk om te weten is dat je bewust bent dat je als eigenaar van het paard sterk verbonden bent met elkaar en dat veel klachten van het paard (mede) te maken kunnen hebben met de eigenaar.

Deze “spiegel” kan voor de eigenaar ook een heel mooi bewustwording proces bewerkstelligen.

Een healing voor paarden kan helpen bij o.a:

  • emotionele en gedrag problemen
  • herstel van letsel stimuleren
  • immuunsysteem versterken
  • blessures en ontstekingen
  • trauma
  • verdriet
  • pijn verlichting
  • preventief

Healing voor paarden in de praktijk:

De paarden ontmoet ik in hun eigen omgeving, daar waar ze zich veilig en vertrouwd voelen en zo staan ze meer open voor de helende energie.

Vooraf bij de intake vertel je over de klachten van je paard en de wens voor verbetering. Ook wat je verwachtingen zijn of nodig hebt van de energetische healing.

U begrijpt dat er geen beloftes kunnen worden gedaan over de genezing en het herstel, maar het is bewezen dat healing een bijdrage levert aan herstel maar dit is natuurlijk afhankelijk hoe het paard hier zelf op reageert. Het zelf genezend vermogen van het paard wordt aangeraakt en geactiveerd, maar het paard moet zelf de wilskracht hebben om dit toe te laten.

Het paard is bij mij altijd in leiding, het paard is heel duidelijk en eerlijk, genoeg is genoeg, nee is nee. Het paard geeft zelf aan hoe lang en op welke plaatsen het de healing wenst.

Na de healing is het aan u of je een vervolgbehandeling wilt van je dier of voor uzelf. Natuurlijk adviseer ik u over de verschillende behandelings-mogelijkheden, omdat iedere situatie specifiek en uniek is.

In de meeste gevallen zijn er voor paarden met emotionele problemen 1 tot 3 sessies nodig.

Als het paard fysiek en emotioneel in balans is gekomen, is het verstandig om hierna een preventieve behandeling te laten geven, zo houd u de vinger aan de pols.

Het is belangrijk dat u verder zelf goed op uw dier let, bijvoorbeeld vehuizing, verandering van verzorger, wegvallen /weggaan van weidemaatje kan er voor zorgen dat het fysieke en emotionele evenwicht zwaar kan verstoren.

Mijn ondersteuning kan over het algemeen alleen een bewustwordings proces in gang zetten. Dit proces is natuurlijk een aanvulling op- en is uiteraard geen vervanging van (natuur)geneeskundige behandelingen en /of toedienen van medicijnen. Bij ziekte en/of lichamelijke klachten raad ik dan ook altijd aan om een dierenarts te raadplegen.

Intake

Er vind altijd eerst een intake gesprek plaats om uw de problemen waar het paard mee kampt en ook uw wensen goed in kaart te brengen. Aan de hand daarvan zal ik een gerichte behandeling kunnen gaan geven en met u dit overleggen.

Annulering of wijziging kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch worden doorgegeven. Niet op tijd doorgegeven wijzigingen of niet nagekomen afspraken zullen in rekening worden gebracht.

Neem  contact met me op als je vragen hebt of een sessie wilt boeken.

Reacties gesloten.