Healing m.b.v. paarden

Met behulp van de paarden en de White Time Healing of multidimensionale Kinesiologie kan een een extra mooie behandeling worden gegeven.

 

Toegevoegde waarde multidimensionale kinesiologie en universal white time healing bij paarden coaching “ Puur zijn is samenwerking”

 

Door middel van weerspiegeling van onze lichaamstaal lezen onze paarden waar de onbalans zich afspeelt in ons zelf. Het paard kan dan ook feilloos laten zien waar er iets niet loopt in ons zelf, zodat we het ons (weer) bewust worden en als we het ons bewust worden kan ons lichaam het loslaten en het veranderen.

Omdat kinesiologie de leer van de beweging is en laat zien wat er niet wat loopt in ons zelf of dit nu geestelijk of fysiek is maakt niet uit. Er wordt vanuit alle facetten naar de onbalans en/of blokkade gekeken daarom vult het in mijn ogen elkaar haarfijn aan. Waar multidimensionale kinesiologie voor velen ontastbaar is, kan ik het met paarden coaching tastbaar maken. Want paarden zijn immers ‘oordeel loos’.

Multidimensionale kinesiologie kan deuren open en daar balanceren, ondersteunen en eventueel oplossen waar paardencoaching het de mens bewust (tastbaar) heeft gemaakt en laten doorvoelen en zichtbaar maken wat de oorzaak is achter hun blokkade/klacht die zij in hun onderbewustzijn hadden opgeslagen.

De combinatie van paarden coaching en multidimensionale kinesiologie brengt dat ik de mensen nog beter kan begeleiden in wat er niet loopt in hun systeem en deze dan ook kan balanceren tijdens mijn therapie in de praktijk zodat zij hun nieuwe kwaliteit kunnen gaan integreren en nog beter in hun eigenkracht brengt.

Ik ben heel blij met deze combinatie en hoop heel veel mooie sessies weg te mogen zetten. Ik draag dan ook graag paarden coaching uit in zijn breedste vorm omdat ik zoveel mogelijk mensen een kans wil geven om in hun eigen kracht te gaan staan zodat zichzelf onafhankelijk kunnen gaan neerzetten. Want van uit mijn beleving is ervoor iedereen een ander recept. Dit maakt voor mij de mens zo uniek.

Ik zet dan ook paarden coaching in voor zowel kinderen, volwassen, bedrijven en groepen. Bezit ik een bepaalde kwaliteit niet en andere collega’s wel, dan schroom ik niet en stuur ik u, wel in overleg natuurlijk met respect door. Ik ben ervan overtuigd dat samenwerken ons alleen maar sterker maakt.

Voor meer info of dit iets voor jou is neem dan contact met mij op door hier te klikken,

 

white time healing - Kinesiologie

de paarden helpen mee

Reacties gesloten.