Hier is het nieuws en de nieuwtjes te lezen rondom Your Inner Peace.

Eerste pilot voor equus healer, Homage la Shim gaat van start.

Hommage la Shim is mijn eerste opleiding equus healer die ik ga geven en is zo goed als volzet :-). Een eerbetoon aan mijn lieve Shimcha waar ik zoveel van geleerd en gekregen heb en nu kan gebruiken om aan andere door te kunnen geven.

Voor meer info kijk op mijn Insta of Facebook voor de volgende opleidingen.


Vernieuwde website nog even wachten

Binnenkort gaan we de website een lekkere opfrisser geven en zo ook de nieuwste ontwikkelingen hier en in de coaching aan te kunnen bieden.

kijk nu vooral ook op www.facebook.com/yourinnerpeacepaardencoaching om lekker bij te blijven.


2 maart 2018 :

Voorbereiding Op De Lente Workshop

Verwijder je wintervacht net zoals het paard en laat de lente in je ontwaken.

Wat wil jouw lichaam laten ontwaken, loslaten en/of vruchtbaar maken om tot volledige bloei en groei te komen.

Zou je graag inzicht met behulp van het paard hier in krijgen schrijf je dan in en mail ons praktijk sbrp@gmail.com / info@yourinnerpeace.nl
of heb je nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op
O654261803/ 0637470227

Alle oefeningen worden naast het paard gedaan op de grond.

Kosten workshop €35,00

Hopelijk tot gauw
Vriendelijke groeten Sigrid Bentzon en Natasja van de Vrede


Speciaal voor paardencoaches en paardenliefhebbers

Workshop: Het in balans brengen van je paard.

Hierbij ga ik een workshop geven voor de paardencoaches en paardenliefhebbers,

De paardencoaches onder ons weten dat de paarden zowel fysiek als emotioneel behoorlijk belast kunnen worden in ons werk, dus hoe fijn is het dat we zelf ons paard zowel fysiek als emotioneel weer in balans kunnen krijgen en dat hun eigen energie weer kan gaan stromen.

Uit eigen ervaring weet ik dat dit een zeer belangrijk deel is waar te weinig aandacht aan word besteed, maar wel essentieel is om onze paarden te beschermen en gezond te kunnen houden. Daarom wil ik dit graag met jullie delen d.m.v. deze workshop.


Herfst paardencoaching


Nu ook bij Your inner peace: Healing voor paarden

Heeft je paard fysieke of emotionele problemen, ik kan je daarbij helpen dmv healing voor paarden.


Nieuws over onze Gezinsuitbreiding

Ons nieuwe paard Tusïenna is dit weekeind bij ons komen wonen en we zijn allemaal helemaal blij met deze gezinsuitbreiding.

coaching met paarden nieuws

Het Zeeuwse gras is ook lekker

En het is verlopen zoals we ook wel verwacht hadden, uit de trailer gekomen en gelijk nieuwsgierig waar ze nu wel niet was, oohh er is hier ook gras dus lekker eten.

We hebben haar stal eerst maar eens laten zien, jammer de voerbak is leeg en heeft ze daar gelijk ook maar een grote plas achter gelaten.

Voorstellen

Daarna was het maar eens tijd om haar aan Shimcha voor te stellen,  dus gewoon lekker hup de wei in.

We hadden Shimcha natuurlijk al lang van te voor verteld dat dit ging gebeuren en had daar haar bevestiging al over gegeven dat dit goed was. Maar dan is ze zeker nieuwsgierig wanneer het dan ook zover is.

Toch op afstand van elkaar blijven, en de luchten opsnuiven van elkaar zonder dat er nog fysiek contact kwam wand dat was nog wat te direct maar met veel respect naar elkaar toe.

Zo hebben ze de middag verder doorgebracht onder het genot van het lekkere Zeeuws gras. We hebben de stoelen lekker naast de wei gezet en die middag heerlijk van de paarden genoten en geleerd hoe respectvol dat het allemaal ging.

Afscheid

Haar oude eigenaren gingen afscheid van haar nemen en op huis aan, en kregen nog een hele lieve en mooie afscheid roep na toen ze wegreden, nog even dat mooie dank je wel voor die mooie tijd, liefde en genot die ik met jullie heb mogen beleven, en het is goed zo.

Ja dan is het in de avond toch tijd om samen naar de stal te gaan om lekker te gaan slapen.

Ging ook helemaal soepel, lekker eten en hebben ze voor het eerste neus aan neus gestaan, en dat was ook goed, dus welterusten gewenst lekker van je hooi eten en tot morgen.

Deze avond nog nagenoten van alle mooie en lieve reacties van onze vrienden en kennissen over het nieuws dat Tusïenna bij ons is komen wonen.

De volgende dag

De volgende morgen werd ik heerlijk door de twee dames begroet toen ze mij zagen aankomen en ik was natuurlijk ook nieuwsgierig hoe het was gegaan.

De nacht was prima verlopen en hadden natuurlijk zooveeel honger, dus nog eerst wat eten in stal en daarna lekker de wei op met deze prachtige zomerdag.

Wederom weer heerlijk genoten van onze paardenkinderen deze dag, en er zullen er nog heel veel volgen hierna.

Wij helpen u met de paardencoaching

Meer nieuws zal nog volgen, ga hier terug naar: Paardencoaching en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *