Natasja, Intuïtieve coach voor dier en mens

Ik en shimcha

Ik ben Natasja van de Vrede, geboren (1974) en getogen in het Zeeuwse plaatsje Rilland waar ik woonachtig ben samen met mijn partner Kees en mijn lieve paard Shimcha.

Paarden en honden zijn altijd al zeer bijzonder voor mij geweest, zij hebben mij geholpen (en dat doen ze nog steeds) tot wie ik ben en waar ik nu ben gekomen. Na in aanraking gekomen te zijn met de paardencoaching, wist ik al dat dit mijn passie zou gaan worden. Ik ben een opleiding tot paardencoach gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Daarna heb ik nog opleidingen gevolgd zoals teamtraining en de Healing voor paarden. Ik ben nu als zelfstandig ondernemer bezig met de Paardencoaching, Intuïtief coach, Healing van paard en mens dus en ook op het spirituele vlak, wat allemaal fantastisch samen gaat.

 

 

schimcha

Shimcha is een Arabisch volbloed merrie, geboren in 1990 en dus al op een respectabele leeftijd gekomen, waardoor ze niet meer te berijden is. Hierdoor is haar talent voor paardencoaching alleen maar groter geworden, waarin ze nu uitermate uitblinkt en dit nog vele jaren met ons kan voortzetten.

 

 

 

 

 

tusiënna

Ons nieuwste aanwinst in de familie is Tusiënna. Ze is een haflinger merrie geboren in 2003. Ook zij is hier al gelijk goed bezig geweest en heeft haar mooie kanten omtrent de coaching al laten zien.

 

 

 

 

 

Specialisten en bedrijven die wij aanraden door onze goede ervaringen. Meer informatie kun je bij ons opvragen.

 

 

 

 

Reacties gesloten.