Recensies

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

Spirituele Paardencoaching

“Ik heb bij Natasja deelgenomen aan de individuele paardencoaching om meer inzicht te krijgen in mijzelf. Natasja is een warm persoon en een fijne coach, die zich inleeft en naar je luistert. Tijdens de coaching sessie reikt Natasja tools aan en brengt ze je tot (nieuwe) inzichten. Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn valkuilen en handvatten gegeven hiermee om te gaan.”
-Anoniem

“Natasja is nuchter en rustig. Meelevend en niet mee lijdend.”

“Al meerdere keren heb ik coaching van Natasja mogen ervaren. Super mooi om te ervaren dat door haar rustige en open en eerlijke begeleiding je tot nieuwe inzichten komt. En heel gaaf om dit bevestigd te krijgen via haar liefdevolle paarden. Iemand waar je op kan bouwen en die je pas loslaat als je het pad gevonden hebt, dat voor jou bedoeld is. Mooi mens, bevlogen coach, zichzelf. Bedankt voor alle hulp!”
– Jasmijn

“Intuitief zo sterk, en weten wat de mens nodig heeft.”

“Natasja heeft mij gedurende mijn periode dat ik aan het herstellen was van een gebroken been op een uitstekende wijze mij geholpen bij het assisteren bij mijn opleiding tot Paard- en lifecoach en bij het uitvoeren van coachopdrachten. Ze was mijn rechterhand en linkerhand. Door haar: initiatiefrijke houding, kalmte, positief kritische blik, behulpzaamheid heeft ze mij enorm geholpen in een hectische periode in mijn bedrijf. Ik huur daardoor Natasja nog steeds met plezier in bij coachopdrachten en om mij te assisteren bij mijn opleiding.”
– Tirza

Opleidingen

” Ik heb deel genomen aan een reis, een reis voor mezelf. Er was avontuur, ontdekkingstochten en heb behoorlijk wat vlieg uren gedraaid. De kleine meid heeft zich meerdere malen laten zien, het hoofd kreeg wel eens een hoofdrol. Maar door jou lieve pure begeleiding en zeker niet te vergeten de “meiden” en de mooie mede cursisten. Is dit een ervaring geweest om nooit te vergeten.”
– Linda

“Natasja begeleidt je op liefdevolle en invoelende wijze”

“Deze opleiding is heerlijk geaard, duidelijk en praktisch. Wat een verademing! Het was als een stroomversnelling, magisch bijna. De opleiding heeft er voor gezorgd dat mijn eigen intuïtieve en spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling terecht kwam. Het was super fijn om samen met gelijkgestemden te zijn en het proces met elkaar te delen. Ik kwam er achter dat alle tools al in mij zaten, maar dat ik iemand nodig had die mij de weg kon wijzen. Natasja begeleidt je op liefdevolle en invoelende wijze. Ze bewaakt daarbij goed ieders grenzen en zorgt dat er voor iedereen voldoende ruimte is. Ik kan nu mijn eigen dieren EN die van anderen helen, en daar ben ik super dankbaar voor! Bedankt voor de prachtige opleiding en jouw liefdevolle Guidance.”
– Anouk

“Fijne, duidelijke en waardevolle informatie!”

“Wat waren dit heerlijke dagen. Er was enorm veel ruimte en vrijheid om te ontplooien. Hele fijne opleiding. Ik heb tips en tools gekregen die toe te passen zijn op dieren en klanten. Daarbij is er ruimte, en is het veilig om alles te laten zijn en komen zoals het komt. Er is daardoor veel ruimte voor een persoonlijk groeiproces. Ik heb heel veel gehad aan deze opleiding, dankjewel!
– Inger

“Dankzij haar humor en nuchtere kijk, blijft de sfeer licht en luchtig!”

“Fijne, duidelijke en waardevolle informatie! Super fijn dat er zoveel ruimte was om te oefenen. En wat een ge-wel-dige lunches! Een waardevolle opleiding om met verschillende spirituele en intuïtieve dingen, met EN zonder paarden, aan de slag te gaan. Wat een lieve mensen heb ik mogen ontmoeten.”
– Marieken

Healing

“Daar kwamen de dames aan, helemaal bepakt en bezakt met spullen: massagetafel, olietjes, edelstenen en mooie decks. Voor we begonnen met de Duo-Healing heeft Natasja zowel Tycho als mij én de andere paardjes laten ruiken aan verschillende oliën en kwamen de edelstenen er ook bij. Tycho stond bij mij, vaak letterlijk tegen me aan, en de andere 3 paardjes stonden om hem/ons heen. Ze deden alle drie mee en dat was heel erg bijzonder. De rust die er was, het ontzéttend veilige gevoel dat ik had toen mijn beestjes zo bij de stonden, wat Tycho mij weer duidelijk heeft kunnen maken, wat Natasja en Anouk mij hebben kunnen vertellen over Tycho en de andere paarden, dat Tycho en ik precies dezelfde olietjes lekker en vies vonden, dat Anouk misschien wel een uur alleen maar recht voor Tych z’n neus in kleermakerszit op de grond heeft gezeten om hem te aarden en te helpen, dat ik ineens onze shetlander pas écht zag en het gevoel in de dagen erna. Ik heb echt in een roes, in een bubbel geleefd die heerlijk was. Dat ik ’s avonds soms echt niet meer goed wist wat ik die middag nou allemaal gedaan en gezegd had. ?En dat was geen dag dat dat duurde, maar eigenlijk nog steeds.  Ik voel me lichter, ik kan ieder moment weer de tranen in mijn ogen krijgen van dankbaarheid, want dankbaar ben ik, voor die prachtige dieren om mij heen. Dankbaar voor Anuuk en Natasja, dat zij in mijn leven zijn gekomen en mij en mijn peerd zo goed geholpen hebben en nog steeds helpen en in de toekomst nog veel meer gaan helpen. Dankbaar voor mijn leven, voor wat het mij heeft gegeven en tot wie het mij gevormd heeft. Ik merk nu dat ik echt meer rust heb. De dag heeft genoeg uren, ik loop niet te vliegen, mijn pijnlijke (stress)plek is zo goed als weg, contact met mijn partner is zoveel fijner en Tycho heeft de meest prachtige, rustige blik in zijn ogen. Dit is zo’n groot verschil met de afgelopen tijd, onbeschrijfelijk.”
– Janneke Jacobse

“Ik merk nu dat ik echt meer rust heb. De dag heeft genoeg uren, ik loop niet te vliegen, mijn pijnlijke (stress)plek is zo goed als weg, contact met mijn partner is zoveel fijner en mijn paard heeft de meest prachtige, rustige blik in zijn ogen.”

“Ik denk dat ik geen betere omschrijving heb voor de Healing tussen de Paarden dan een warme deken op een koude dag, of een gigantische onweersbui na dagen van zwellende hitte en onrust in de lucht. Ondanks dat ik nog nooit bij Natasja op locatie was geweest voelde ik geen spanning, het voelde als langsgaan bij vrienden die je al jaren kent. Murphy was er om ons te begroeten en ik voelde me zo ontzettend welkom. Van het starten onderling tot het werk met de paarden, ik heb me geen moment ervaren waar ik me niet veilig en geborgen voelde. Ondanks dat ik echt wel een flinke berg werk heb verzet met jullie hulp en hoe moeilijk of zwaar dat soms ook was, er was altijd veilige en warme energie om me te helpen. Ik heb ontzettend veel mogen leren en voelen in een prachtige, veilige en gezellige omgeving en ik zou het zo nog een keer doen. Een dagje tussen dit perfect op elkaar ingespeelde team is een nagenoeg magische ervaring, en ik kan het iedereen van harte aanraden, ook als het concept “heling” misschien nieuw of een beetje spannend voor je is, je kunt je geen warmer welkom wensen op het pad naar een stukje rust in je hele bestaan. Lieve Anouk en Natasja (en Murphy, Shimcha en Tusïenna), dank jullie wel voor alles. Voor het vertrouwen, het licht, de liefde en rust die jullie hebben kunnen creëren tijdens deze prachtige dag, zodat ik op mijn allerbest alles kon en mocht ontvangen! “
– Iris

“Een dagje tussen dit perfect op elkaar ingespeelde team is een nagenoeg magische ervaring!”

“De Healing tussen de Paarden: Ik kijk hier met veel plezier op terug, wat hadden jullie het goed georganiseerd. Aan alles was gedacht hapjes, drankjes, een over heerlijke lunch, relaxte muziek, aarde meditatie en kaartreadings. Echt een dag om je zelf even onder te dompelen in zelfliefde en dat ook nog met supermooie gelijkgestemde vrouwen. Heerlijk.
Ik ging er open in, zocht alleen bevestiging en dat is precies wat ik gekregen heb. Met de hele dag hebben jullie mijn verwachtingen overtroffen. Jullie zijn heerlijke nuchtere meiden, die met beide benen op de grond staan en over de paarden nog maar te zwijgen, wat een pracht dieren. Door mijn goed ontwikkelde intuïtie, mocht ik mooie boodschappen van de paarden ontvangen en onder begeleiding van Natasja en Anouk, dus deze dag is interessant voor beginners en gevorderden. Echt een aanrader en echt een cadeau aan jezelf. Dus ik zeg gewoon doen, het is je investering meer dan waard.”
– Evelien

“Echt een dag om jezelf even onder te dompelen in zelfliefde!”

“Heb recent een geweldige dag tussen de paarden meegemaakt! Anouk en Natasja hadden alles tot in de puntjes verzorgd deze dag.( héérlijk eten en drinken) Met een klein groepje lieve, gelijkgestemde dames prachtige healings gekregen van beide begeleidsters én natuurlijk de paarden! Heb zulke mooie boodschappen en inzichten mogen ontvangen! Wat een geweldige samenwerking met de begeleidsters en de paarden. Mijn dank is zéér groot voor de verrijking en begeleiding die ze mij met alle liefde hebben gegeven in mijn groeiproces! Mij zien ze zeker nog eens terug voor ’t vervolg.”
– Jessica

“Mijn dank is zeer groot voor de verrijking en begeleiding die ze mij met alle liefde hebben gegeven in mijn groeiproces!”