Samenwerkingen

Retreats

Samen met Energetisch Paardencoach Anouk nodigen wij jou als vrouw uit om een dag te investeren in jezelf. Om jouw batterij weer op te laden, samen met gelijkgestemden. Kom de rustige energie ervaren, midden in de natuur! Laad jezelf op in de Tipi, doe mee aan fijne rituelen, warm je aan het kampvuur en voel de vrijheid om even helemaal te Zijn tijdens dit eendaags Retreat.

Shine bright like a diamond!

Tijdens het Shine Bright Retreat werken we samen met nieuwe maan. Tevens is dit de Zonnewende, de langste dag van het jaar! Je mag gaan verbinden met jouw innerlijke kracht en jouw licht laten schijnen. Ervaar hoe je gedragen wordt door de groep en laat je meenemen tijdens prachtige rituelen. De gehele dag is inclusief een uitgebreide lunch en luxe versnaperingen.

Datum:     nog onbekend i.v.m. het corona virus
Locatie:      Breda

Ben jij er klaar voor om jezelf open te stellen, healing te ontvangen en te gaan stralen als jouw authentieke zelf? Stuur een berichtje via onderstaande knop om jouw ticket(s) te bestellen!

shine bright retreat

Healing tussen de paarden

Samen met mijn lieve Soulsister EN zeer gerespecteerd collega Paardencoach Anouk Dautzenberg, hebben wij een zeer bijzondere dag gelanceerd: Healing tussen de paarden. Wij weten als geen ander hoeveel wij als mens nog mogen leren van de paarden. Het paard is van nature altijd in balans, in verbinding en vervuld van onvoorwaardelijke liefde.

Het paard nodigt je uit om naar binnen te keren en in het hier-en-nu te komen. Zij zijn spirituele wezens die reageren op energie, en pikken feilloos jouw staat van zijn op. Een paard kan niet liegen of oordelen, je mag volledig jezelf zijn en zal uitgenodigd worden om te verbinden en te helen! Middels deze dag willen wij jou laten ervaren wat het paard jou kan laten zien, maar vooral kan laten voelen. Jij krijgt tijdens deze volledig verzorgde dag de ruimte om jouw eigen proces aan te gaan en heling te ontvangen waar nodig.

Deze dag zal plaats vinden op de prachtige locatie van Natasja, welke zich in een natuurlijke omgeving bevind. Haar paarden zullen jou gaan begeleiden. De volledige dag is verzorgd, wat betekent dat er een heerlijke lunch voor jou klaar zal staan en er de gehele dag versnaperingen zullen zijn, inclusief de benodigde materialen.Kom jij ook ervaren wat de paarden jou mogen gaan brengen?  

Datum: 

Zaterdag 1 augustus
Woensdag 5 augustus
Zaterdag 15 augustus
Donderdag 20 augustus | 10:30 – 16:00
Locatie:  Your Inner Peace te Rilland.
Investering: €125,-

Healing tussen de paarden

Wil jij mee doen aan deze magische dag? Klik op de onderstaande button: