Aanbod

Baarmoeder Healing

RITE OF THE WOMB

Onze baarmoeder is de plek waar de bron van onze vrouwelijke energie zich bevindt. Het is de plek waar we naar onze intuïtie kunnen luisteren, in onze vrouwelijke kracht kunnen komen en waar we leven creëren.

Tot 60 jaar geleden was het een zware tijd voor vrouwen. We zijn eeuwen lang gekleineerd, gekwetst, misbruikt, misschien zelfs verbrand of verdronken voor ons ‘vrouw-zijn’, en niet aangezien voor al het moois dat we zijn en bij ons dragen.

Alles wat onze eerder generaties hebben meegemaakt en niet hebben geheeld, ligt nog in ons DNA opgeslagen, in het bijzonder in onze baarmoeder. Het is tijd dat wij dit als vrouwen gaan helen en loslaten, zodat wij weer volledig in onze vrouwelijke kracht kunnen gaan staan en al deze pijn niet meer door hoeven te geven aan de volgende generatie!

Wij willen jou helpen om jouw Baarmoeder te helen. Zodat ook jij jezelf weer veilig mag gaan voelen in jouw Vrouw-zijn. Zodat je beter naar je intuïtie kunt gaan luisteren, en mag gaan tappen uit jouw vrouwelijke energie. Uiteraard met een flinke portie Anouk-en-Natasja-energie waardoor deze Healing diep en transformerend zal zijn!

HET RITUEEL

Het ritueel zal uitgevoerd worden door mij en mijn collega en Soulsister Anouk Dautzenberg. We zullen het ritueel in de wei, tussen onze helende paarden, gaan uitvoeren. Naast het ritueel, zullen we ook energetische Healing gaan geven. Dit is wat het jou kan brengen:

 • Oud trauma en angsten van jou en je voorouders wordt met liefde aangekeken en geheeld, zodat jij dit niet meer hoef te dragen.
 • Je vrouwelijke (Yin) energie krijgt weer de ruimte om te stromen, wat betekent dat je minder op je mannelijke (Yang) energie probeert te overleven.
 • Door in verbinding te komen met je baarmoeder en deze te helen, kom je automatisch meer in verbinding met je intuïtie.
 • Je bent in staat om zelfliefde beter te ontvangen en beter voor jezelf te zorgen
 • Je voelt je veilig(er) in jouw vrouwelijke energie en kunt deze krachtig en liefdevol uitdragen in jouw dagelijks leven.
  Je heelt niet alleen jezelf. Dankzij de Healing geef je deze pijnlijke stukken niet door aan de volgende generatie!

VOEL JE WELKOM

We organiseren het ritueel op donderdag 24 september. Je bent meer dan welkom om aan te sluiten bij een prachtige groep vrouwen die met elkaar deze mooie healing gaan ontvangen!

Data: donderdag 24 september
Tijd: 13:00 tot +- 16:00
Locatie: Your Inner Peace te Rilland

Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje tijdens deze bijzondere dag. Ook zullen onze dieren aanwezig zijn om jou te helpen helen waar nodig! Heb jij nog vragen over deze dag? Stuur dan een berichtje!

Gun jij jezelf dit prachtige ritueel? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de generaties na jou? Kies de dag die jou het beste past en bestel hier onder direct jouw ticket via de button!

Healing tussen de Paarden

Healing tussen de Paarden

EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF

Samen met mijn lieve Soulsister EN zeer gerespecteerd collega Paardencoach Anouk Dautzenberg, hebben wij een hele bijzondere dag gelanceerd: Healing tussen de paarden. Wij weten als geen ander hoeveel wij als mens nog mogen leren van de paarden. Het paard is van nature altijd in balans, in verbinding en vervuld van onvoorwaardelijke liefde. 

Het paard nodigt je uit om naar binnen te keren en in het hier-en-nu te komen. Zij zijn spirituele wezens die reageren op energie, en pikken feilloos jouw staat van zijn op. Een paard kan niet liegen of oordelen, je mag volledig jezelf zijn en zal uitgenodigd worden om te verbinden en te helen! Middels deze dag willen wij jou laten ervaren wat het paard jou kan laten zien, maar vooral kan laten voelen. Jij krijgt tijdens deze volledig verzorgde dag de ruimte om jouw eigen proces aan te gaan en heling te ontvangen waar nodig. 

EEN MAGISCHE ERVARING
Voel jij ook de behoefte om een van deze mooie dagen samen met ons en de paarden te beleven? Je bent meer dan welkom! Er zijn in augustus meerdere data gepland:

Data: Zaterdag 1 augustus
Woensdag 5 augustus
Zaterdag 15 augustus
Donderdag 20 augustus
Tijd: 10:30 – 16:00
Locatie: Your Inner Peace te Rilland
Investering: €125,- incl. BTW

Deze dag zal plaats vinden op de prachtige locatie van Your Inner Peace. De volledige dag is verzorgd, wat betekent dat er een heerlijke, uitgebreide lunch voor jou klaar zal staan en er de gehele dag versnaperingen zullen zijn, inclusief de benodigde materialen. Er is per dag ruimte voor maximaal vijf personen, zodat er voldoende ruimte is voor ieders persoonlijke proces tijdens deze dag. Kom jij ook ervaren wat de paarden jou mogen gaan brengen? Kies welke dag het beste voor jou uit komt en koop hier direct jouw ticket! Bestel deze via onderstaande knop direct bij collega Anouk van Paard&Intuïtie!

Voel je welkom!

Duo-Healing voor Mens en Paard

Duo-Healing voor Mens en Paard

THIS IS MAGIC!
Samen met mijn lieve collega Natasja van Your Inner Peace kwamen we op een geweldig mooi idee. Wij kunnen mensen healen. Wij kunnen dieren healen. Waarom zouden we dit niet combineren? En daarmee de meest diepgaande, pure en afgestemde healing aanbieden die we ooit hebben kunnen geven!

Wij begrijpen als geen ander hoe diep de band tussen jou en jouw eigen paard is. Eigenlijk is deze connectie onbeschrijfelijk! Waarom zouden we dan slecht een van de twee helen? Het is werkelijk magisch wat er gebeurd als je het Paard en zijn Mens tegelijkertijd gaat helen. Of beter, om hen te begeleiden elkaar te helen.

“Dit was heel erg bijzonder. De rust, het ontzettend fijne gevoel dat ik had. Ongelofelijk wat mijn paard mij allemaal had te vertellen en hoe Anouk en Natasja dit wisten te vertalen. Met behulp van mijn paard kwam er veel oud zeer naar boven. Ik ben hier enorm in geholpen, tot rust gebracht en een paar stappen verder gebracht. Ik voel me nu zo veel lichter, en kan ieder moment weer tranen in mijn ogen krijgen van dankbaarheid!”

DIEPGAANDE HELING
Aangezien het onze missie is om Mens en Dier te helen, past deze nieuwe dienst ons als gegoten. Met behulp van onze eigen handen, edelstenen, essentiële oliën en meer (dat wat nodig is) zullen wij jou en jouw paard op diepgaande wijze een energetische healing geven. 

WAT IS EEN ENERGETISCHE HEALING EIGENLIJK?
We hebben als mens (en dier!) een fysiek lichaam die je kunt aanraken en zien, en een energetisch lichaam: die je dus niet kunt zien. Maar wel voelen! Deze twee lichamen staan nauw met elkaar in verbinding. Als jij energetisch ergens een blokkade ervaart, kun je bijvoorbeeld fysieke klachten gaan ervaren.

Vaak gaan we als mens sleutelen aan de fysieke klachten. De vage klachten die we niet goed kunnen plaatsen. We zijn moe, traag, hebben darmklachten, hoofdpijn, stress, voelen onszelf ongelukkig.

DIEPGAANDE HELING

Door Energetisch te Healen kijken we op de Energetische laag wat je nodig hebt. Je kunt het een beetje zien als een massage voor jouw energetische lichaam! We balanceren jouw chakra’s uit, voelen waar het wel en niet stroomt en coachen jou door thema’s heen die mogelijk op komen. En dit kun je dus ook voor dieren doen! Een energetische Healing werkt dan ook op een diepere laag door. Denk aan onverwerkte trauma’s die jouw lichaam opgeslagen heeft, beperkende overtuigingen, of zelfs ballast die je met je mee zeult terwijl het helemaal niet aan jou is om die te dragen! 

“Ik merk dat ik meer rust heb. De dag heeft weer genoeg uren, ik loop niet te vliegen, mij pijnlijke (stress)plek is zo goed als weg, het contact met mijn partner is fijner en mijn paard heeft de meest prachtige, rustige blik in zijn ogen. Het is zo’n groot verschil met de afgelopen periode, ongelofelijk!”

ENERGETISCHE HEALING

WELLICHT IS DIT IETS VOOR JOU!

 • Heb jij een bijzondere, diepgaande band met jouw paard?
 • Voel je de behoefte om op een diep niveau te helen?
 • Ben jij er klaar voor om daar voor heel diep te gaan als dat nodig is? 
 • Staan jullie er voor open om heling te ontvangen die tot in de diepste kern van jullie beiden door mag werken?
 • Gun jij jezelf, EN jouw paard, een prachtig cadeau voor de rest van jullie leven?

Dan is dit iets voor jou! Dieper, puurder en mooier dan dit kan het bijna niet worden. This. Is. It. Als jij iets magisch mee wilt maken, is dit het moment om dat te doen! Een Duo-Healing kost €297,-. Stuur ons een bericht via het contactformulier via de onderstaande knop, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

HELP, IK HEB GEEN PAARD!
Heb je geen paard, maar wil je wel graag meemaken hoe het voelt om geheeld te worden tussen de paarden? Je bent meer dan welkom om met een vriend(in) een Duo-Healing te ervaren bij ons op locatie, tussen de paarden!

Kaartlegging

Kaartlegging

Heb je behoefte aan inzicht en bewustwording op het pad dat jij op dit moment bewandeld? Dan kan ik jou begeleiden door middel van een online kaartlegging.

Een kaartlegging duurt 1 tot 1,5 uur en kost €69,-. Klik op onderstaande knop om jouw Kaartlegging te boeken!

Spirituele Paardencoaching

Spiritualiteit en Paardencoaching zijn een prachtige combinatie. Samen met mijn paarden coach ik mensen naar het hier-en-nu. Dankzij de feedback van het paard wordt duidelijk waar de  pijn of behoefte zit, welke aangekeken mag worden.

Dankzij mijn ontwikkelde Spirituele gaven kan ik tijdens een sessie Paardencoaching communiceren met dieren, contact maken met gidsen en boodschappen door krijgen. De coaching krijgt daardoor een verdiepende laag, welke zichtbaar maakt wat zich afspeelt in het onderbewuste.

Een sessie Spirituele Paardencoaching duurt 1 tot 1,5 uur en kost €147,-.