Spirituele Verdieping

Per 1 april zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

WAKE THE WITCHES

Deze is voor de veteranen onder ons! Misschien heb jij je al een tijdje verdiept in Spiritualiteit. De taal van energie is jou niet onbekend en je zet het dagelijks in. Spiritualiteit is voor jou een Way of Life! Je hebt al verschillende cursussen en programma’s gevolgd en hebt een mooie basis ontwikkeld in jezelf.

Maar je wil meer. Je voelt de behoefte om je verder te ontwikkelen. De diepte te gaan onderzoeken in jouw onderbewustzijn en op een dieper niveau te gaan ontwikkelen, maar wel onder de juiste begeleiding en in een veilige setting. Dan is deze Spirituele Verdieping voor jou! 

WANNEER, WAAR EN HOE?

Deze cursus bestaat uit maar liefst 8 Live dagen. Tijdens deze dagen zullen we in een klein groepje met elkaar aan de slag gaan met verschillende thema’s, waarbij we maatwerk leveren in de begeleiding. Het programma vind plaats in Rilland. Deze dagen zijn uiteraard volledig verzorgd, inclusie huisgemaakte lunch en materialen. 

Data:    Woensdag 13 april 2021 t/m 20 juli 2021      
Tijd:      10:30-16:00

We gaan op deze dagen praktisch aan de slag, waarbij je begeleid wordt door twee Coaches en Energetisch Healers. En natuurlijk de dieren niet te vergeten!

ARE YOU READY?

Gedurende dit programma maak je kennis met verschillende spirituele ervaringen die jou helpen jouw eigen hooggevoelig gaven te verdiepen en verrijken. Veiligheid en plezier staan daarbij ten alle tijden voorop! 

Als jij het gevoel hebt dat je er klaar voor bent om een verdiepende, spirituele reis in jezelf te gaan doorlopen, ben je welkom. We willen jou uitnodigen om een belafspraak met ons in te plannen zodat we samen kunnen kijken of dit programma geschikt is voor jou! Stuur ons een bericht via het contactformulier met jouw telefoonnummer, dan nemen wij contact met jou op.