Wat is Paardencoaching:

Paardencoaching klinkt voor sommige mensen zweverig, maar uit de praktijk blijkt dat juist het tegenovergestelde is.

Het is “oer natuurlijk”, er komt geen zweverig denken of doen aan te pas, maar juist gewoon doen in de puurste vorm.

 

Paarden leven in het hier en nu en zijn heel gevoelig voor alles wat er om hen heen gebeurt.

Om als kudde,- prooidier in de natuur te overleven, zijn ze gevoelig voor zichtbaar gedrag, non-verbale communicatie, emotionele energieën en de bedoelingen die daar achter kunnen zitten.

Dus zodra er een mens (of nieuw dier) in de kudde komt, reageren (scannen) ze hier onmiddellijk op en dit maakt ze zulke goede coaches.

Paarden herkennen positieve gevoelens zoals vertrouwen, innerlijke rust en liefde. Maar ook angst, twijfel en blokkades, zelfs als wij die nog zo goed proberen te verbergen.

Zonder oordeel en er is geen goed of fout!

 

Paarden liegen nooit, wat zij laten zien geef ik aan of vertaal dit voor u als u dit niet zelf niet kunt zien, en/of ik stel vragen, bijvoorbeeld wat het met u doet.

Lichamelijk contact komt uit het paard zelf. Op natuurlijke wijze geven zij inzicht in uw gedrag en houding. Paarden zijn natuurlijke coaches en zij bieden mensen een unieke ervaring. Ze houden u een “spiegel” voor en brengen je weer dichter bij jezelf.

We werken vanaf de grond en gaan dus niet rijden op het paard. Ook bij angst voor paarden bent u van harte welkom en zal ik daar de nodige ondersteuning voor geven. Ontdek de helende kracht van de paarden.

 

 

Wij vragen regelmatig aan onze klanten om de coaching te omschrijven, maar kunnen dit ook niet in woorden uitdrukken hoe geweldig ze dit ervaren hebben. Dus gewoon zelf ervaren is de beste omschrijving, zeker omdat ieder persoon er een andere ervaring erin beleeft.

 

Coaching met paarden is een unieke manier om snel tot inzichten te komen.

Paarden zijn krachtige en vooral zachte leermeesters in het er gewoon zijn, in het hier en nu.

 

paardencoaching geeft innerlijke liefde

 

 

Reacties gesloten.