Wie zijn wij?

“Binnen Your Inner Peace vervul ik de rol van begeleider en Paardencoach. Als begeleider help ik mensen bewust te worden van hun Spiritualiteit en deze dieper te ontwikkelen. Als Paardencoach coach ik mensen terug naar het hier-en-nu met behulp van mijn paarden.”

– Natasja van de Vrede

 

Per 1 april 2021 zijn Paard&Intuïtie en Your Inner Peace gefuseerd. We werken nu samen onder ons nieuwe bedrijf: Guidance Academy. Je kunt alle up-to-date informatie vanaf nu vinden op www.guidanceacademy.nl. 

Bij Your Inner Peace  zijn de paarden het hart van het bedrijf. Spirituele en intuïtieve ontwikkeling staan tijdens de coaching en de opleidingen centraal. Het logo van Your Inner Peace bestaat dan ook niet voor niets uit vleugels, het paard en een hand, gevormd tot een hart.

De paarden ondersteunen in het proces tijdens de coachsessies, belevingen  en opleidingen die worden gegeven. Shimcha is een prachtige Arabisch volbloed merrie. Zij is zeer wijs en spiritueel. Zij staat bekend om het maken van verbinding vanuit het hart. Tusïenna is onze blonde godin. Zij is een gevoelige Haflinger merrie die tijdens het coachen vaak staat voor thema’s als het innerlijk kind, zichtbaarheid en het aangeven van je grenzen met een flinke dosis humor.